2022-03-22

ROC Properties välkomnar Cecilia Löwgren som CFO


ROC Properties rekryterar Cecilia Löwgren som CFO med start 7 April 2022. 

Cecilia är tidigare auktoriserad revisor med femton års erfarenhet från revisionsbyrån PwC. En erfarenhet som skapat kunskap och insikt i olika bolag, branscher och ägarformat, allt från mindre ägarledda bolag till större internationella koncerner. 

De senaste sex åren har Cecilia fokuserat på fastigheter och ekonomisk förvaltning på Newsec Property Asset Management. Senast i rollen som Business Area Manager. 

I samband med rekryteringen av Cecilia fortsätter ROC Properties den expansiva tillväxtplan som bolaget har satt. Cecilias erfarenhet och kompetens rörande fastigheter och compliance inom fastigheter och finansfrågor stärker den fortsatta tillväxtstrategin och målet att introducera ROC Properties på börsen. 

Karl Persson, VD ROC Properties; 

- Det känns väldigt roligt att välkomna Cecilia, både som person och kompetensmässigt. Vi kommer nu att kunna fullfölja och accelerera vår tillväxtstrategi ytterligare. 

Cecilia Löwgren, CFO ROC Properties. 

- Det ska bli fantastiskt roligt, fastigheter är en spännande bransch. Jag ser framemot att få vara med att driva och utveckla ROC Properties på sin resa mot börsen. 

Karl Persson - Roc Proporties

Presskontakt

Karl Persson
karl@rocproperties.se0702 69 87 71